LEASING

Vă scăpăm de logistica serviciilor de spălătorie

Ce inseamnă leasing echipamente?

Confectionam, intretinem, schimbam si asiguram livrarea si depozitarea echipamentelor de lucru sau a altor articole textile precum prosoape, lenjerii de pat, halate de baie etc, personalizate si conform cerintelor clientului care in acelasi timp sa indeplineasca cerintele legislatiei din domeniul in care activeaza: sanatate, HORECA, fabricatie, metalurgie, industrie auto etc.

Apeland la serviciile noastre veti scapa de povara responsabilitatii de a asigura mereu angajatilor dv. echipamente de lucru sau clientilor dv. textile curate oferind astfel o satisfactie suplimentara acestora si conribuind la starea de bine si siguranta lor.

Avanajele inchirierii echipamentelor de lucru sau a altor textile:

  • Preluam si livram echipamentele de lucru sau alte textile cand si unde se doreste, direct in depozitul clientului sau chiar in dulapurile angajatilor
  • Confectionam articolele textile conform solicitarii specifice a clientului
  • Ingrijim si intretinem textilele utilizand procese si solutii de cuatare corespunzatoare si permanent dezvoltate pentru a asigura mereu haine curate si igienice, dar totodata avand grija si de tesatura acestora.
  • Prin utilizarea tehnologiei RFID permite companiilor monitorizarea miscarii hainelor de lucru oferind astfel o mai mare transparenta a costurilor, obtinerea de date in ce priveste viteza si volumul de circulatie.

Evolutia si dezvoltarea continua a serviciior oferite si a tehnologiilor utilizate de noi sunt adaptate si dezvoltate in functie de nevoile clientului.