Angajamentul Ozon Wash

împotriva COVID-19

Dorim să subliniem angajamentul nostru față de clienții noștri, oferindu-le soluții și servicii în domeniul curățeniei și igienei.

Am implementat masuri de siguranta în întreaga noastră activitate pentru a reduce impactul asupra operațiunilor noastre. Angajatii Medline sunt instruiti si avem grija sa utilizeze echipamentele de lucru si sa respecte  indicatiile necesare in vederea protejarii acestora.

Asiguram igiena microbiologica in procesele de spalatorie. Medline respecta standardele ISO 9001 si 14001 si asigură nivelul necesar de igienă pe tot parcursul procesului de service care sunt aplicate textilelor in sistemul sanitar, hoteluri si restaurante si uniforme de lucru.

Utilizam un proces special de spalare prin combinarea unei proceduri speciale de manipulare a textilelor și dezinfecția termică și chimică în timpul spălării care asigura distrugerea microbilor. Acestea sunt  realizate prin monitorizarea constatna a temperaturilor si a timpului de spalare, valorile PH-ului si prin respectarea cantitatilor de dezinfectanti utilizati.